No cure - No pay    service aan huis

WIe is ithulpjp?            waarom ithulpjp?            recensies & portfolio 

Wie is IThulpJP?

PC hulp JP

Van Polanen is na een opleiding in de ICT de sales ingegaan. Hierin heeft hij een goede baan gevonden. Daarnaast vindt hij het boeiend om mensen met pc problemen hulp te bieden. Door de kennis die hij van jongs af aan heeft opgedaan met het installeren en beheren van computers, kan hij voor alle dagelijkse problemen een oplossing vinden. Met alle opgedane kennis heeft hij in Renkum PC hulp JP opgericht. Bij PC problemen komt hij bij u thuis. Indien nodig neemt hij de pc of laptop mee voor nader onderzoek.

JC Webontwikkeling

Om zijn dienstverlening uit te breiden heeft Van Polanen begin 2014 besloten samen te werken met JC Webontwikkeling. JC Webontwikkeling is in 2006 door een team van designers in Renkum opgericht. Het team hield zich bezig met projecten op het gebied van webontwikkeling en heeft verschillende organisaties online gezet. Na een aantal jaar werd er ook gewerkt vanuit Hoogeveen en Groningen.

IT hulp JP

Door deze samenwerking kan PC hulp JP meer bieden in zijn dienstverlening. Naast het oplossen van allerlei problemen met computers en laptops, kan er ook antwoord gegeven worden op hulpvragen die betrekking hebben op webdesign en op het ontwikkelen van compilaties. Daarom is de naam gewijzigd in: IT hulp JP.
Waarom moet u kiezen voor IT hulp JP? De prijzen zijn laag en zullen dat altijd blijven! (klik hier)