No cure - No pay    service aan huis

WIe is ithulpjp?            waarom ithulpjp?            recensies & portfolio 

Webdesign

Een website bestaat uit drie belangrijke factoren

. Lay-out
. Domeinnaam
. Webhosting

Lay-out
Nadat u een duidelijk beeld hebt geschetst van uw wensen, zal IT hulp JP een lay-out designen die daar volledig op aan zal sluiten

Domeinnaam
U kunt zelf de keuze maken voor de naam van het webadres waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen in de week online bereikbaar bent voor uw bezoekers. IT hulp JP zal de beschikbaarheid controleren, reserveren en registreren

Webhosting
Om uw website online te zetten, hebt u ruimte nodig op het web. De hoeveelheid ruimte die nodig is verschilt per website. Om de kosten zo laag mogelijk te houden zal IT hulp JP uw website op de eigen servers zetten.

Waarom IT hulp JP?

Lay-out
De lay-out zal ook correct worden weergegeven in de internetbrowsers: Chrome, Firefox, Explorer, Opera en Safari en op de apps van tablets en mobiele telefoons.

Domeinnaam
De volgende extensies zijn beschikbaar:
.nl .eu .com .info .net .org .nu

Webhosting
Er worden door internetdiensten verschillende pakketten aangeboden, vaak bieden zij te grote pakketten aan waardoor u ook betaalt voor ruimte die u niet gebruikt. Als u het wenst, kan IT hulp JP uw website aan het eigen pakket koppelen. U betaalt dan alleen voor de ruimte die u gebruikt.

Service

Advies
IThulpJP is een particuliere organisatie. Het doel is niet om 'iets' online te zetten, maar om u online te zetten! Dat hoeft niet per sé via hen. Er zijn talloze aanbieders. Welk aanbieder heeft het beste pakket voor u? Hoeveel webhosting hebt u nodig? IThulpJP kan voor u een inventarisatie maken. IThulpJP adviseert, U kiest!

Bemiddeling
Bij een andere aanbieder wilt u natuurlijk alleen betalen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Wanneer u liever iemand in wilt zetten die ervaren is op dit gebied, biedt IThulpJP u de mogelijkheid om voor u te bemiddelen!


Portfolio

Een aantal organisaties die IThulpJP heeft ondersteund met het online zetten van een website