No cure - No pay    service aan huis

WIe is ithulpjp?            waarom ithulpjp?            recensies & portfolio 

© Copyright IT hulp JP 2014

IT hulp JP
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan geïnteresseerden. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. U werkt nu met versie 3.0 van de IT hulp JP website.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende eigenaar. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor geïnteresseerden, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hard copy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van IT hulp JP is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van IT hulp JP, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van IT hulp JP is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Particuler
IT hulp JP is een nog kleine particuliere organisatie


© Copyright 2014, IT hulp JP, Alle rechten voorbehouden