No cure - No pay    service aan huis

WIe is ithulpjp?            waarom ithulpjp?            recensies & portfolio 

Compilaties

Herkent u die situaties zoals een verjaardag, waarbij de jarige net terug is vakantie en graag het fotoalbum wil laten zien? Het blijft zelden bij enkele foto`s, die ook nog eens allemaal op elkaar lijken. Wanneer het andersom gebeurt, probeert u er uiterraard rekening mee te houden, maar dan merkt u hoe moeilijk het is om de beste uit te kiezen! IT hulp JP heeft de oplossing! Wanneer u de foto`s toestuurt zullen zij, onder begeleiding van muziek naar keuze, een compilatie van maken!
Dit hoeft niet alleen voor een fotoalbum te zijn, ook voor een (formele) film kan IT hulp JP van alle mediabestanden een compilatie maken. Zie onderstaand drie voorbeelden.

IT hulp JP

Voor een voorbeeld heeft IT hulp JP een eigen promotiefilm ontwikkeld. Deze is in samenwerking gemaakt met Acapela group, Fluency, Magix en audiomachine.


Breaking news

Een aantal studenten van het Welzijn College in Utrecht is voor het project Breaking News de straat op gegaan. Van de foto`s en interviews heeft IT hulp JP een compilatie gemaakt.


EK 2012

Voor Voetbalopmerkelijk is een compilatie gemaakt van het Europese Kampioenschap in 2012. Van deze afbeeldingen is gebruik gemaakt van uploads op Youtube.